نحوه مدیریت نسل جدید
18 شهریور 1400
نحوه مدیریت نسل جدید
روش سنتی مدیریت دیگر جوابگوی این نسل نیست. روشی که در آن مدیر رئیس بود و دستوراتش باید بیچون چرا اجرا میشد. سازمانها به سبک جدیدی از مدیریت نیاز دارند که بتوانند این نسل را بهتر رهبری کنند. کوچینگ میتواند این سبک جدید مدیریتی باشد.
سبک مدیریت مبتنی بر کوچینگ به روشی در رهبری گفته میشود که در آن مدیر به نیازهای آموزش، توسعه، پرورش و انگیزهبخشی کارمندانش توجه میکند. سبک کوچینگی مدیریت وزن بیشتری را به ایجاد ارتباط با کارمندان میدهد و از این طریق بر انگیزه بخشی و توسعه توانمندی در کارکنان اثر میگذارد. در این روش مدیران به دنبال رشد و ارتقا توانمندیهای کارکنان برای اهداف بلندمدت سازمانی هستند. هدف نهایی کوچینگ رسیدن به سطح باالتری از مؤثر بودن است. کوچینگ یک ابزار سریع یا یک راه خوب برای آموزش افراد نیست. کوچینگ زمان میبرد و نیازمند توجه کامل مدیر به موقعیت کوچینگ است؛ اما نتیجه همه اینها این است که کارمندان توسعه پیدا میکنند و این مستقیماً در آسانتر شدن وظایف مدیر اثر دارد. در مدیریت مبتنی بر کوچینگ، به جای اینکه همه تصمیمات را مدیر بگیرد و بر انجام تک تک وظایف نظارت کند، مدیر به نحوی کارمندانش را توانمند میکند که خود آنها ناظر بر انجام کار خودشان باشند و بهترینها را ارائه دهند.
چطور مدیر بهتری برای نسل جدید باشید؟
دانستن ارزشهای نسل جدید میتواند برای ایجاد یک استراتژی مدیریتی خوب در محیط کار به شما کمک کند.
برای اینکه بتوانید نسل جدید را بهتر رهبری کنید این قدمها را دنبال کنید:
-
جلسات کوچینگ مشخصی داشته باشید. نسل جدید میخواهد از طریق هر تجربه یاد بگیرد و رشد کند. آنها توسعه را بهعنوان یک اولویت می بینند. نمیخواهند فقط کسی به آنها بگوید چه بکنند چه نکنند، بلکه به فضایی نیاز دارند تا در مکالمات شرکت کنند و نظرش پرسیده شود. توسعه را به عنوان یک اولویت برای آنها در نظر بگیرید. مدیرانی که مهارت کوچینگ دارند، به اعضای تیمشان گوش میدهند، ارتباطات تک به تک برقرار میکنند، انتظارات مشخصی دارند و نتایج را از طریق ایجاد تعهد و مسئولیت پذیری در دیگران به وجود میاورند میتوانند مدیران خوبی برای نسل جدید باشند.
-
مرتب بازخورد بدهید. تحقیقات Harvard Business Review و SuccessFactors نشان میدهد که نسل جدید بازخورد بیشتری از مدیرش میخواهد. در حقیقت آنها ۰۵ درصد بیش از نسلهای قبلی خود به بازخورد نیاز دارند. اگر نسل جدید نیاز دارد دیده شود و فعالیتهای تصدیق شود، شما میتواند با بازخوردهای مرتب این فضا را به وجود آورید که فعالیتهای مثبت افراد را شمرده و حتی از آنها تقدیر به عمل اورید. نسل جدید جلسات مرتب بازخورد را بهتر از جلسات مکالمه رسمی ساالنه دوست دارند. درواقع آنها به این اطالعات برای رشد مهارت هایشان نیاز دارند.
-
به کار آنها معنی ببخشید. تحقیقات اخیر سازمان گالوپ نشان میدهد معنی در کار مهمتر از پول است. نسل جدید میخواهد که بداند کارش اثری بزرگ برای سازمان و اطرافیانش دارد. آنها باید به کاری که انجام میدهند علاقه مند باشند و بدانند کارشان به هدف نهایی سازمان کمک میکند. آنها نیاز دارند بدانند کارهایشان اهمیت دارد.
-
همکاری را ترویج دهید. نسل جدید فضای تعامل و همکاری را دوست دارد. نسل جدید باور دارد در تیم میتوان به نتایج بهتری رسید. محیطهای همکاری مثل جلسات هفتگی طوفان فکری، فرصتهای آموزشی عمومی و جلسات کوچینگ گروهی ترتیب دهید که در آن خالقیت افراد گسترش پیدا کند.
-
آنها را کوچ کنید تا متوجه شوید چه چیزی به آنها انگیزه میدهد. اگر برانگیزاننده های نسل قبل مثل افزایش حقوق برای نسل جدید جوابگو نیست شما نیاز دارید بدانید چه چیزی به آنها انگیزه میدهد و با جلسات کوچینگ فردی شما میتوانید این را متوجه شوید. زمان بگذارید تا از علاقه مندیها و انتظارات آنها باخبر شوید.
-
مهارتهای کوچینگ را یاد بگیرید. نسل جدید نیاز به رئیس ندارد. آنها مدیری میخواهند که منتور، کوچ و حامی بهتری باشد و از آنها در راه توسعه فردی و شغلی حمایت کند. نسل جدید میخواهند که حامی داشته باشند، کسی که از ایدههای آنها حمایت کند و راه را برای موفقیت آنها هموار کند. آنها مدیری میخواهند که با تعیین اهداف بزرگ و الهامبخش فرصتهای رشد را در اختیار آنها بگذارد و ریسکپذیری آنها را تصدیق کند.
دیدگاهتان را بنویسید